„ЕйчТи“ произведе една от най-големите дестилерии у нас за компанията БГАгро в Шумен

HTDistillery.com част от компанията за производство на дестилерии „Ейч Ти“ ЕООД, по-рано през тази година изработи една от най-големите дестилерии за преработка на етерично-маслени култури у нас за БГАгро.

„БГ Агро“ АД е водеща българска компания, специализирана в производството на едро земеделие, търговия, съхранение, спедиция, транспорт на селскостопанска продукция и професионална консултация в тези области. Тя е лидер на зърнения пазар, един от най-големите земеделски производители в страната, надежден бизнес партньор на българските и световни компании в агро бизнеса.

Компанията клиент контролира управлението на няколко дъщерни дружества, които обезпечават пълния комплекс дейности от производство на земеделска продукция до реализацията й на крайни пазари. Мащабите на растеж на стопанската дейност през последните години естествено налагат структуриране на дейността в различни други основни направления.

Дестилерията, която „Ейч Ти“ създаде за БГАгро се намира в град Шумен. В нея се съдържат 8 дестилационни казана с капацитет 2,5 м3. Водоохлаждащата кула е с капацитет 2000 кг/ч. Можем да видим 8 броя флорентински съдове с постоянно изтичане на масло и 8 броя двуконтурни кондензатори DUOCOOL 250 l/h. Също така е използвана е модерна система за хамуриране, която е с обем 5м3.

Нашата фирма продължава да подпомага всички земеделски производители, които искат да имат собствена дестилерия за преработка на етерично-маслени култури.

By | 2020-12-15T16:16:34+03:00 ноември 19th, 2020|Дестилерии|0 Comments