Защо да изберете Ейч Ти пред останалите фирми за производство на дестилерии?

„Ейч Ти“ ЕООД е компания създадена в началото на 2012 година с цел да подпомогне производителите на етерично-маслени култури чрез индивидуално проектиране, производство и монтиране на дестилерии. През годините сме се доказали със своя новаторски подход в технологията на дестилиране на различните видове култури.

Фирмената политика на „Ейч Ти“ ЕООД е непрекъснато въвеждане на know-how с цел повишаването на ефективността работата на съоръженията, както и минимизиране на загубите на етерично масло.

За нас е важно да бъдем надежден партньор на нашите клиенти, които ни се доверяват .

И все пак, защо да се доверите на HT Distillery?

Новаторски подход

От създаването на компанията, нашата цел е била и все още е да предлага новаторство в сферата на производството на дестилерии и именно затова инженерите ни работят усърдно за внедряване нови начини за изграждане на различните съоръжения.

Маркетинг от уста на уста

Начинът ни на работа се харесва от партньорите ни, което увеличава мрежата ни от доверяващи се бизнеси, които ни предпочитат. Професионалният ни подход е движещата сила, която кара компанията ни да расте експоненциално.

Гаранция и поддръжка

Ние сме сред малкото фирми, които предлагат следгаранционна поддръжка на съоръженията. Също така предлагаме цялостно обучаване на персонала за работа със съоръженията, които проектираме и инсталираме.

Едно от най-важните ни конкурентни предимства е това, че успяваме да съхраним добър контакт с всички земеделци, с които работим и сме работили. Успяваме да въвеждаме нови начини на работа, което се цени. За нас е най-важно кклиентите ни да бъдат изключително доволни от това, което предлагаме.

By | 2019-04-15T11:51:24+03:00 април 15th, 2019|Дестилерии|0 Comments